Főoldal

Gazdagodj Te is egy élménnyel, hívj most és foglalj időpontot!
Ajándékozz élményt szeretteidnek!

2010 augusztusától indítottuk útjára Sopron mellett alig 30 km-re autókedvelő sporttársainknak SopronRally szolgáltatásunkat. Olyan élménnyel tesszük gazdagabbá az ide látogatókat, amelyre mindig is vágytak, de eddig talán csak álmodoztak róla.
Most itt a lehetőség próbáld ki Te is és vedd kezedbe az irányítást a közel 335 lóerős Subaru Impreza STI Type RA kormányánál vagy próbáld ki mire vagy képes egy 330 lóerős Subaru Impreza STI ülésében! És itt a legújabb lehetőség, hogy egy A csoportos 360 lóerős Mitsubishi Lancer EVO VI kormánya mögött is teszteld tudásod!

Nem mindennapi élményt kínálunk ! A hétszeres magyar rallybajnok Ifj. Tóth János (Janika) autója mellett 2013. januárjától az Elitance racing által épített A csoportos Mitsubishi Evo VI-al is bővült a csapatunk! 
Szenzációs autók és egyedülálló élmény vár benneteket, gyertek próbáljátok ki!  
 
 

 

Az alábbi szolgáltatásokat próbálhatod ki:


Élményautózás

Szerezz egy igazán emlékezetes napot barátaidnak, szeretteidnek, kollégáidnak vagy próbáld ki Te magad!

Bővebben…


Csapatépítés - tréningek
Képzett trénerek segítségével vállaljuk kis- és középméretű csoportok tréningjeinek lebonyolítását. Ajánljuk cégvezetők, szervezők és HR-esek figyelmébe!
Bővebben…


Vezetéstechnika
A vezetéstechnikai gyakorlat során lehetőséged nyílik kipróbálni saját autód adottságait és gyakorlott instruktorok mellett sajátíthatod el a helyes kormány és pedálkezelést, valamint a fékezési technikákat szélsőséges helyzetekben.
Bővebben…


Rendezvények
Fenti szolgáltatásainkat akár külsős helyszínen is vállaljuk biztonságos körülmények között.
Bővebben…


 

 

Nem kell mást tenned, csak hívd a +36 30 910 1891  telefonszámot vagy foglalj időpontot kényelmesen, itt  az Interneten.
Legyél Te is az elsők között!

Ajánlataink, Időpontfoglalás-
Főoldal-
Ajándék utalványok-
Áraink-
Képgaléria-
Videógaléria-
Híreink-
Partnereink-
Kapcsolat