Főoldal

2010 augusztusától indítottuk útjára Sopron mellett alig 25 km-re autókedvelő sporttársainknak SopronRally szolgáltatásunkat. Olyan élménnyel tesszük gazdagabbá az ide látogatókat, amelyre mindig is vágytak, de eddig talán csak álmodoztak róla. Most itt a lehetőség próbáld ki Te is és vedd kezedbe az irányítást a közel 300 lóerős Subaru Impreza kormányánál vagy próbáld ki mire vagy képes egy 330 lóerős Subaru Impreza STI ülésében! Nem mindennapi élményt kínálunk ! 2012. januárjától a hétszeres magyar rallybajnok Ifj. Tóth János (Janika) autójával bővült a csapatunk! 2013tól pedig az Elitance által épített A-s Mitsubishi Lancer Evo VI-os autónkat is kipróbálhatjátok! Szenzációs autók és egyedülálló élmény vár benneteket, gyertek próbáljátok ki! Gazdagodj Te is egy élménnyel, hívj most és foglalj időpontot vagy ajándékozz élményt szeretteidnek!

Érdeklődni: +36/30-9101-891 vagy sopronrally@t-online.hu

Az alábbi szolgáltatásokat próbálhatod ki:

Élményautózás

Szerezz egy igazán emlékezetes napot barátaidnak, szeretteidnek, kollégáidnak vagy próbáld ki Te magad!
Bővebben…


Csapatépítés - tréningek
Képzett trénerek segítségével vállaljuk kis- és középméretű csoportok tréningjeinek lebonyolítását. Ajánljuk cégvezetők, szervezők és HR-esek figyelmébe!
Bővebben…


Vezetéstechnika
A vezetéstechnikai gyakorlat során lehetőséged nyílik kipróbálni saját autód adottságait és gyakorlott instruktorok mellett sajátíthatod el a helyes kormány és pedálkezelést, valamint a fékezési technikákat szélsőséges helyzetekben.
Bővebben…


Nem kell mást tenned, csak hívd a +36 30-9101-891  telefonszámot vagy foglalj időpontot e-mailen!
 
 

Főoldal-
Ajándék utalványok-
Áraink-
Ajánlataink-
Képgaléria-
Videógaléria-
Híreink-
Partnereink-
Kapcsolat